prvi put ikada

Interliber je otkazan, objavila izdavačka kuća Profil

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Interliber je otkazan, objavila izdavačka kuća Profil
02.11.2020.
u 16:17
43. Interliber je otkazan, objavili su iz izdavačke kuće Profil, no vijest još nije službeno potvrđena.
Pogledaj originalni članak

Izdavačka kuća Profil na svojim je stranicama objavila da se ovogodišnji Interliber otkazuje. Prvi je to put, istaknuli su, u 43 godine postojanja da je taj Međunarodni sajam knjiga otkazan. 

" Dragi naši, javljamo da je ove godine, prvi put od 1977. godine, Interliber na Zagrebačkom velesajmu otkazan. Moramo li govoriti da će nam nedostajati uzbuđenje susreta s čitateljima, pogled na toliko novih naslova na jednome mjestu, šušur, prelistavanje, miris novih knjiga...

No, žaljenje na stranu, ništa od onoga što možemo napraviti kako biste došli do svojih omiljenih knjiga nismo propustili napraviti! Izašao nam je veliki broj fantastičnih naslova mnoge od kojih čekate s velikim nestrpljenjem, a pripremili smo i sjajne popuste koje ćete moći ostvariti u knjižarama, fizički i online. Pratite nas, javit ćemo detalje, a za sada računajte da od 9. studenog krećemo s interliberskim popustima na svim dostupnim platformama" napisali su iz Profila. 

Vijest još nije služben potvršena, ali otkazivanje Interlibera ne čudi. Zaraženih je na zagrebačkom području iz dana u dan sve više, a velik je broj nakladnika već i ranije odustao od izlaganja na Interliberu, smatrajući kako bi sajam predstavljao prevelik rizik za njihove zaposlenike i posjetitelje. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.