zkm na gostovanju

"Idiot" u režiji Ivana Popovskoga putuje u Maribor

Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'
"Idiot" u režiji Ivana Popovskoga putuje u Maribor
11.01.2013.
u 14:39
Predstava je premijerno izvedena u travnju 2012. i proglašena je najboljom predstavom na prošlogodišnjim Gavellinim večerima
Pogledaj originalni članak

Predstava \"Idiot\" Fjodora Mihajoviča Dostojevskog u režiji Ivana Popovskoga i izvedbi Zagrebačkog kazališta mladih gostuje u ponedjeljak i utorak, 14. i 15. siječnja, u Slovenskom narodnom gledališču u Mariboru. Predstava je premijerno izvedena u travnju 2012. i proglašena je najboljom predstavom na prošlogodišnjim Gavellinim večerima. 

U predstavi glume: Frano Mašković, Nina Violić, Goran Bogdan, Nataša Dorčić, Maro Martinović, Ksenija Marinković, Lucija Šerbedžija, Hrvojka Begović, Jadranka Đokić, Pjer Meničanin, Sreten Mokrović, Urša Raukar, Filip Nola, Katarina Bistrović Darvaš, Rajko Bundalo i Jasmin Telalović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.