koncert

Hrvatski glumci izvode hitove velikana u Tvornici

Foto: arhiva
Hrvatski glumci izvode hitove velikana u Tvornici
13.05.2010.
u 09:10
Tvornica kulture predstavlja glazbeni spektakl na kojem će dvanaest hrvatskih glumaca izvoditi hitove velikana poput Arethe Franklin, Franka Sinatre, Ive Robića i mnogih drugih.
Pogledaj originalni članak

Tvornica kulture predstavlja glazbeni spektakl na kojem će dvanaest hrvatskih glumaca izvoditi hitove velikana poput Arethe Franklin, Franka Sinatre, Ive Robića, Louisa Armstronga, Louis Prime i mnogih drugih.

Sve je zamišljeno kao koncert na kojem će Zrinka Cvitešić, Mila Elegović, Bojana Gregorić, Barbara Rocco, Hana Hegedušić, Anja Šovagović, Iva Visković, Danko Ljuština, Igor Mešin, Goran Mlikota, Goran Navojec i Filip Šovagović pokazati svoje pjevačko umijeće.

Kako su svi redom pokazali da su zvrsni glumci, od kojih su mnogi dobivali i različite nagrade, vrijeme je da se prezentiraju publici u novom svjetlu, a kako filmski i kazališni velikani zvuče kad pjevaju, uvjerite se sami na velikom koncertu koji Tvornica predstavlja u četvrtak, 27.svibnja.

Ulaznice su u prodaji u Tvornici kulture, Profilu Megastoreu (Bogovićeva 7, Zagreb) te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, a 80 na dan koncerta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.