producentica otkriva

Hoće li James Bond postati žena?

Foto: IMDb
Hoće li James Bond postati žena?
16.01.2020.
u 14:31
Producentica Jamesa Bonda, Barbara Broccoli otkrila je da nema šanse da Jamesa Bonda ikada glumi žena.
Pogledaj originalni članak

Najnoviji, 25. po redu film iz franšize o Bondu "No Time to Die" izlazi 2. travnja, a to je ujedno i posljednji film u kojem će agenta 007 tumačiti Daniel Craig. Njega su navodno jedva jedvice nagovorili da odradi još i ovaj nastavak, iako je ranije izjavljivao "da bi si radije prerezao žile". Već godinama se priča i da bi Jamesa Bonda mogao utjeloviti neki glumac druge boje kože, ali i žena!

Barbara Broccoli, producentica filmova o Bondu, u velikom intervjuu za Variety, otkrila je da ipak nema šanse da tog legendarnog tajnog agenta glumi žena. 

- Može biti bilo koje boje kože, ali on je muškarac. Vjerujem u stvaranje novih jakih ženskih likova, ali ne sviđa mi se pretjerano ideja da žena odjednom igra muški lik. Mislim da su žene puno zanimljivije od toga - rekla je Broccoli. 

Prošle godine šuškalo se da će novi Bond možda biti Idris Elba, ali i glumica Lashana Lynch, no saznalo se da će Lynch u novom nastavku zapravo biti agentica koja je preuzela Bondov broj "007". 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.