Humanitarno

Gledajući "Neke druge priče" pomažete Tetama Pričalicama

Foto: arhiva VL
Gledajući "Neke druge priče" pomažete Tetama Pričalicama
14.02.2011.
u 10:50
Pogledajte film, a novac od vaših ulaznica ide u korist u Strukovne udruge za promicanje dobrobiti djece „Portić“ iz Rijeke. On će pomoći da Tete Pričalice bolesnoj djeci pričaju priče u kojima junaci pobjeđuju sve nevolje
Pogledaj originalni članak

Autorska ekipa filma "Neke druge priče" odlučila je ispričati neku drugu priču i pokrenuti humanitarnu kampanju pod nazivom "Ispričaj neku drugu priču". Sav je prihod  namijenjen  Strukovnoj udruzi za promicanje dobrobiti djece „Portić“ iz Rijeke i njihovim korisnicima, djeci oboljeloj od malignih bolesti koja se liječe u  Dječjoj bolnici Kantrida.

Cilj je ove akcije prikupiti novac koji bi olakšao rad udru­ge, a u tu svrhu udruzi će biti uplaćen sav prihod prikupljen prodajom ulaznica. Akcija traje od 10. veljače do 3. ožujka, a u njoj možete sudjelovati kupnjom ulaznica za film koji je na programu u multipleksu CineStar Zagreb (Branimir centar) tijekom cijelog tog razdoblja, a od 17. veljače i u  multipleksu Cinestar Rijeka u Tower centru. Vaša donacija pomoći će Tetama  Pričalicama, a one su volonterke  koje svakodnevno posjećuju djecu u bolnicama i uveseljavaju ih pričanjem priča. Naravno, glavni su junaci njihovih priča oni koji  uspijevaju prebroditi sve prepreke i probleme.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.