NAGRADNI NATJEČAJ

Glazbeni grand finale Hrvatske glazbene mladeži

Glazbeni grand finale Hrvatske glazbene mladeži
04.12.2018.
u 16:33
SHL: Večernji list i Hrvatska glazbena mladež vode vas na dodjelu 31. Nagrade Ivo Vuljević i gala koncert laureata
Pogledaj originalni članak

Večernji list vam je osigurao 2x2 VIP ulaznice za ovu glazbenu svečanost. Sve što trebate jest točno odgovoriti na nagradno pitanje do 6. prosinca 2018. i najbrži odgovori osvojit će po dvije ulaznice! Imena dobitnika bit će objavljenja 7. prosinca 2018. godine!

Svaku godinu Hrvatska glazbena mladež s prijateljima i partnerima dodjeljuje Ivo Vuljević i mladim, nadarenim umjetnicima za najbolje glazbeno ostvarenje u tekućoj godini kako bi se podržao njihov razvoj i promovirala umjetnost.

Ovogodišnji nositelj 31. Nagrade Ivo Vuljević je Franjo Bilić mladi nadareni čembalist koji je svoju umjetničku ekspresiju i talent lansirao u orbitu virtuoznosti, a tek su mu dvadesetčetiri godine.

Uz svečanu dodjelu nagrade mladom umjetniku publiku očekuje i senzacija za dušu i tijelo - gala koncert na kojem će nastupiti Luka Ljubas, prošlogodišnji nositelji renomirane nagrade Ivo Vuljević u pratnji svjetski proslavljenih Zagrebačkih solista. Na programu vjernu publiku očekuju izvedbe: Pintarichiana Borisa Papandopula, priznatog hrvatskog skladatelja i dirigenta, Zigeunerweisen, kompozicija za violinu i orkestar slavnog kompozitora Pabla de Sarasatea te Rumunjski plesovi za gudački orkestar, Sz.56 BB 68 Bele Bartoka, poznatog mađarskog skladatelja.

Ova umjetnička poslastica za dušu i tijelo održava se 8. prosinca s početkom u 20 sati u atriju palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu. Svečanu dodjelu nagrade podržali su HAZU, Grad Zagreb, Večernji list, a glavni partner je HEP.

Više informacija pročitajte ovdje.

Fill out my online form.
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr