amazon u potrazi

Fale vam zubi, ćelavi ste ili dlakavi? Prijavite se za ulogu u Gospodaru prstenova

Foto: IMDb
Fale vam zubi, ćelavi ste ili dlakavi? Prijavite se za ulogu u Gospodaru prstenova
17.12.2019.
u 17:29
Casting agencije s Novog Zelanda na Facebooku su objavile poziv za casting likova za novu Amazonovu seriju "Gospodar prstenova".
Pogledaj originalni članak

Dvije casting agencije iz novozenlandskog Aucklanda na Facebooku su se oglasile u potrazi za statistima koji će u nadolazećoj Amazonovoj seriji, glumiti orkove, monstruozna bića iz svijeta "Gospodara prstenova"

Agencija BGT Actors Models & Talent u oglasu je navela da traže ljude visoke ispod 128 cm i poviše 198 cm, androgine žene i muškarca, "dlakave, dlakave" ljude svih dobi i rasa, cirkuske performere koji znaju žonglirati, nabijene bajkere koji izgledaju opasno, a poželjno je i da ste bez zubi, ćelavi ili jako naborani.  

 

Jedan Novozelanđanin koji se javio na oglas u intervjuu za Wall Street je ispričao kako je uvjeren da će ga izabrati jer je idealan za tu ulogu. 

- Nizak sam, crvenokos, a ne samo da mi fali zubi, nemam nijedan - rekao je Justin Smith, vozač kamiona koji je zube izgubio u nesreći tijekom surfanja. 

Detalje o seriji Amazon skriva kao zmija noge, ali zna se da su samo za prava platili 250 milijuna dolara te će se kao i trilogija Petera Jacksona prije gotovo 20 godina snimati na Novom Zelandu. Prva epizoda mogla bi biti emitirana 2021. godine. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar hvala_što_pušite
hvala_što_pušite
19:52 17.12.2019.

ajmo redakcijo VL-a!, prilika života na koju ste čekali!..pa tko bi rekao da će i vama takvima sudbina ipak ovako širom 'otvoriti vrata'..