HNK Split

Duško Mucalo najavljuje da će se ponovno natjecati za intendanta

Foto: arhiv vl
Duško Mucalo najavljuje da će se ponovno natjecati za intendanta
20.11.2011.
u 14:33
Mucalo vjeruje da ukoliko u 10. Izbornoj jedinici pobijedi HDZ i Kerum, onda ne bi trebalo biti nikakvih problema da bude na čelu kazališta.
Pogledaj originalni članak

Duško Mucalo, v.d. intendanta splitskog kazališta najavio je kako će se, bez obzira na novonastalu političku situaciju koju je izazvao koalicijski sporazum HDZ-a i Kerumovog HGS-a, ponovno natjecati za mjesto intendanta HNK Split.

Mucalo vjeruje da ukoliko u 10. Izbornoj jedinici pobijedi HDZ i Kerum, onda ne bi trebalo biti nikakvih problema da bude na čelu kazališta. A, ukoliko pobijedi lijeva opcija, najavljuje da će biti "obazriviji" i svoj program staviti na internet. Napravit će i usporedbu sa programima intendanata unatrag proteklih dvanaest godina.

Naglašava kako Grad osigurava čak 92 posto novaca potrebnih za financiranje i funkcioniranje HNK Split.

- Ako me je Grad izabrao, onda je red valjda da se ta opcija i poštiva, kaže Duško Mucalo.

Pred potpisivanjem je novog sponzorskog ugovora kojim namjerava dodatno obogatiti program druge nacionalne kazališne kuće. Građanima Splita poklonit će još jednu kazališnu dramu i jednu operu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZE
.zeitgeist.
14:42 20.11.2011.

Kakvi su to igrokazi. kerum ga postavlja, ministar kulture odbacuje, a ovje se redovito prijavljuje i tako već par godina.

JA
jamanuša
21:48 20.11.2011.

...čudne igre čudni kosovaca