Opera

Ciklus Metropolitan u Lisinskom nastavlja se Ifigenijom na Tauridi

Foto: arhiva VL
Ciklus Metropolitan u Lisinskom nastavlja se Ifigenijom na Tauridi
18.01.2011.
u 14:03
Dirigira Patrick Summers, a glavne uloge pjevaju Susan Graham, Placido Domingo, koji ulogom u ovoj operi slavi i svoj 70. rođendan, Paul Groves i Gordon Hawkins
Pogledaj originalni članak
Sada već slavni ciklus izravnih prijenosa iz newyorške Metropolitan opere – Metropolitan u Lisinskom – nastavlja se u subotu 26. siječnja u 19 sati. Ljubitelji opere ovog će puta gledati Gluckovu "Ifigeniju na Tauridi".
Zborom i orkestrom Metropolitan opere ravnat će Patrick Summers (glazbeni ravnatelj Houston Grand Opere), a glavne uloge pjevaju Susan Graham (na slici), Placido Domingo, koji ulogom u ovoj operi slavi i svoj 70. rođendan, Paul Groves i Gordon Hawkins. 
Cijena ulaznice za ovaj operni spektakl je 95 kuna. 
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.