Suradnja

Bordo u Osijeku predstavlja strip Emil i detektivi & Pipo

Foto: Pixsell
Bordo u Osijeku predstavlja strip Emil i detektivi & Pipo
11.10.2011.
u 14:47
Na promociji u dječjem kazalištu Branka Mihaljevića bit će izvedena i dječja predstava "Emil i detektivi"
Pogledaj originalni članak

Udruga prijatelja stripa "Stripforum" iz Zagreba predstavit će u Osijeku strip "Emil i detektivi & Pipo" autora Borivoja Dovnikovića Borde, inače rođenog Osječanina. Predstavljanje će se održati u srijedu 12. listopada s početkom u 18.30 sati u dječjem kazalištu Branka Mihaljevića. Ansambl kazališta izvest će i predstavu "Emil i detektivi" koju je prema legendarnom romanu Ericha Kastnera postavio redatelj Nikola Zavišić.

Na predstavljanju će govoriti i Rudi Aljinović, doajen domaćeg stripa i urednik ovog strip-izdanja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.