Cellomania u Gradu

Ansambl Cellomania Valtera Dešpalja trijumfalno u Dubrovniku

Foto: arhivska slika
Ansambl Cellomania Valtera Dešpalja trijumfalno u Dubrovniku
26.07.2010.
u 14:22
Ansambl Cellomania uglednog hrvatskog pedagoga i violončelista Valtera Dešpalja nastupio je i u Kneževu dvoru na Dubrovačkim ljetnim igrama. U drugom dijelu koncerta pridružili su im se i Monika Leskovar i Giovanni Sollima.
Pogledaj originalni članak

Ansambl Cellomania redoviti je gost Dubrovačkih ljetnih igara i to s punim pravom. Glazbeni projekt Valtera Dešpalja, koji je godinama vodio glazbeni program uglednog festivala, svake godine Dubrovniku daruje vrhunski koncert. Ove je godine ansambl darovitih glazbenika u kojem je svirao i mentor Dešpalj izvodio Bacha, Schuberta, Poppera, Kuljerića...

Pri kraju koncerta violončelistima su se pridružili i Monika Leskovar i Giovanni Sollima, i tako dali i svoj doprinos glazbenoj svečanosti koja je postala tradicijom hrvatskih ljetnih festivala.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.