'hunters'

Ala Pacina prvi put u 50 godina gledat ćemo u TV seriji

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Ala Pacina prvi put u 50 godina gledat ćemo u TV seriji
21.02.2020.
u 11:34
Prvi put u svojoj više od pet desetljeća dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Pacino okušao se u tv-seriji koja će se u petak početi prikazivati na Amazon Prime Videu.
Pogledaj originalni članak

Radnja serije 'Hunters' smještena je u New York 1977. Priča prati Meyera Offermana (Al Pacino), vođu grupe lovaca na naciste koji je preživio holokaust. On otkriva da u Sjedinjenim Državama u tajnosti žive stotine visokih nacističkih dužnosnika koji planiraju uspostaviti Četvrti Reich. Zadaća 'lovaca' je da ih 'izvuku' iz njihovih skloništa i privedu pravdi. Serija je nadahnuta istinitom pričom i posvećena je pokojnoj baki tvorca serije Davida Weila, koja je preživjela holokaust.

"Nikada dosad nisam snimao seriju od 10 epizoda. Dakle, to je nešto poput 12-satnog filma", rekao je za Reuters Pacino, koji u travnju navršava 80 godina. 

"Usput, ovo je luda priča ... Ludi horor, stvarno zastrašujuća... Istodobno teška i puna dubokih emocija", rekao je Pacino, koji je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara nominiran za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Irac".

Redatelj serije David Weil želio je ispripovijedati priču svoje bake, njezina iskustva iz rata o kojima mu je govorila dok je bio dijete.

"Ovo je svojevrsno 'ljubavno pismo' mojoj baki", kazao je. "Želio sam prenijeti njezinu priču sljedećoj generaciji i podučiti ljude o holokaustu kako bismo spriječili da se tako nešto ikada više ponovi".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.