Agent Brada Pitta i Angeline Jolie ismijavao svoje klijente?

08.11.2008.
u 17:37
Pogledaj originalni članak

Holivudski agent Todd Shemarya, u čije se klijente ubrajaju Brad Pitt i Angelina Jolie, Matthew McConaughey i Christina Aguilera, optužen je za seksualno uznemiravanje svoje pomoćnice Heather Devlin. Osim optužbi za seksualno uznemiravanje, Shemarya je optužen i za stalno iznošenje uvredljivih rasističkih i vjerskih komentara, za krađu darova namijenjenih klijentima i za neprimjerene šale o njihovim seksualnim navikama.

Devlin, koja je za spomenutog agenta radila šest godina, u tužbi je navela kako je Shemarya u uredu čuvao primjerak časopisa Playgirl u kojem se gol slikao njegov klijent Brad Pitt, te da se često izrugivao veličini njegovog penisa. Navodi i da je njegovu bivšu suprugu Jennifer Aniston zvao nadimkom "Jen Bitch", a njenu učiteljicu joge je zvao njenom "lezbijskom djevojkom".

Devlin je izjavila kako je dobila otkaz jer više nije htjela pomagati svom šefu da na račun svojih klijenata sebi osigurava razne povlastice, ali i zato što se posvađala s njegovim dečkom. Todd Shemarya je opovrgnuo sve optužbe, i tvrdi da je ovo "iznuda nezadovoljnog radnika".

(mp)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr