Prima centar

"11 vizija" ime je velike izložbe na kojoj izlaže čak 11 umjetnica

Foto: arhiv VL-a
"11 vizija" ime je velike izložbe na kojoj izlaže čak 11 umjetnica
07.03.2010.
u 15:54
Od slikarica i kiparica, preko fotografkinja do modnih dizajnerica - sve su se one okupile na izložbi koja propituje žensku senzualnost i odgovara na pitanje "kako je danas biti ženom"
Pogledaj originalni članak

U galeriji Prima Centar Berlin koja pripada nizu galerija u sastavu Kolonije Wedding, krajem veljače je otvorena izložba pod nazivom “11 visions“.

 

Na izložbi sudjeluje jedanaest umjetnica iz Hrvatske - Nina Brkić, Nena Brkić, Tajči Čekada, Marija Lopac, Anja Maleć, Marina Paulenka (rad na slici), Ivana Režek, Gabrijela Rukelj, Vesna Šantak, Diana Šimek i Martina Vrbanić. Koncept izložbe osmislila je Ivana Režek. Svaka od umjetnica izlaže radove koji su najtipičniji za njen umjetnički stil. Poveznica svih radova je inspiraciju ljudskim likom i određenim aspektom ženstvenosti, te stil iza kojeg stoje snažne emocije.

 

Izložba ostaje otvorena do 24. ozujka.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.