Milorad Pupovac:

Javio mi se Milanović, a koalicija ne treba ispaštati zbog njegovih izjava

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Zoran Milanović - Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milorad Pupovac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
milorad pupovac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Milorad Pupovac
26.08.2016.
u 12:15
Očekujemo ono što bi svatko napravio – da narodima koje je povrijedio uputi poruke u kojima će iskazati svijest da ih je povrijedio...
Pogledaj originalni članak

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, komentirajući na svom Facebook profilu audiosnimku sastanka grupe hrvatskih branitelja sa Zoranom Milanovićem, ustvrdio je da predsjednik SDP-a za šaku glasova druge države proglašava "šakom jada".  

Pupovac je danas za N1 kazao kako mu se nakon svega Milanović osobno javio, ali razgovor nije htio komentirati.

– Bolje da o tome ne govorim. Zato što ja razgovore koji su nejavni ne iznosim u javnost, a pogotovo ne želim govoriti o onome što ne bi pridonijelo smirivanju odnosa i što bi moglo samo dodatno pojačati tenzije i zapravo pokazati da je stvar mnogo ozbiljnija nego što se čini – rekao je Pupovac i dodao:

– Ono što je izašlo samo po sebi je dovoljno zabrinjavajuće i dovoljno opterećenje za samog Milanovića i odnose stranaka i odnose Hrvatske i s jedne strane Srbije, s druge BiH. Poruke Milanovića su bile upućene meni, ali ne želim o njima govoriti jer su to privatne poruke i bez obzira na to kakve bile, ja ću ih zadržati privatnima. Želim samo kazati da nitko tko u ovom trenutku ne vidi da su odnosi spomenutih zemalja krajnje nategnuti i krajnje loši i tko zbog neke šake glasova ide prosipati dodatnu šaku predrasuda sebe doslovno stavlja pod upitnik.

Potpredsjednik SDSS-a je zaključio kako cijela koalicija ne treba ispaštati zbog posljednjih izjava.

– To što je učinio Zoran Milanović nije nas približilo, nego udaljilo, ali zbog toga ne mora ispaštati ni cijela stranka ni cijela koalicija. Jedan član, makar bio i predsjednik ne može određivati kakvi će biti odnosi stranaka. Očekujemo ono što bi svatko napravio – da narodima koje je povrijedio uputi poruke u kojima će iskazati svijest da ih je povrijedio i da pokaže neophodnu političku kulturu – naglasio je Pupovac.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

SW
swimm
12:26 26.08.2016.

hahahaha koji je taj pupovac ljiga. I takav lik nekog predstavlja vec godinama...prežalosno

Avatar johny21
johny21
13:24 26.08.2016.

ovaj Pupovac bi se prodao za kilu jabuka....

Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:34 26.08.2016.

Pupovac, taj srbijanski najblizi saradnik jos neosudjenog srbijasnskog ratnog huskaca Vucica ocekuje ispriku....od Hrvata, koji im navodno "kopaju oci, rezu usi, te se zele napiti srbijanske krvi" ...??