PROMO

Znate li tko je najuspješniji poduzetnik u vašoj županiji?

Znate li tko je najuspješniji poduzetnik u vašoj županiji?
17.10.2019.
u 09:49
Pretražujte sektore, tvrtke, ali i njihove vlasnike i posve besplatno saznajte sve važne poslovne informacije, od prihoda i likvidnosti do vremena plaćanja dobavljača
Pogledaj originalni članak

Započinjete poslovnu suradnju s nekom tvrtkom i zanima vas koliko stabilno posluje vaš novi partner? Želite analizirati poslovanje konkurencije ili provjeriti sve tvrtke nekog poduzetnika? Ili vas zanimaju potencijalne prilike u određenom sektoru? Sad to sve možete na jednom mjestu i to potpuno besplatno. Potrebno se samo registrirati u par jednostavnih koraka kako biste imali pristup svim najvažnijim informacijama za vaše poslovanje i strateško planiranje.

Digitalna komora nova je komunikacijsko-informacijska platforma Hrvatske gospodarske komore namijenjena članicama, poslovnoj zajednici, javnoj upravi i građanima, koja donosi poboljšanje komunikacije i odnosa između članica i HGK, digitaliziranje izdavanja dokumenata za javne ovlasti i još aktivnije sudjelovanje gospodarstvenika u kreiranju zakonodavnog okvira. U sklopu Digitalne komore trenutno su vam dostupne tri e-usluge, a do kraja godine imat ćete pristup do ukupno sedam usluga.

Počnite s uslugom e-Gospodarske informacije koja je možda i najvažnija: ovdje možete na jednom mjestu pronaći poduzetnicima sve bitne informacije kao što su makroekonomski pokazatelji na razini Hrvatske i pojedinih županija (stope rasta, inflacija, broj aktivnih poslovnih subjekata, broj zaposlenih itd.). Tu je i tražilica poslovnih subjekata s aktualnim financijskim pokazateljima i analizom poslovanja. Poslovni subjekti mogu se pretraživati po nazivu, odgovornim osobama ili statistici djelatnosti te se mogu uspoređivati s ostalim subjektima s istim NKD-om.

Usluga e-Pokreni poslovanje namijenjena je start-upovima i novim poduzetnicima koji tek pokreću poslovanje. Tako su za njih na portalu digitalnakomora.hr dostupne ključne informacije o osnivanju, razvoju i financiranju tvrtke, a tu je i mogućnost provjere dostupnosti željenog naziva tvrtke. Osim navedenog, svi zainteresirani svoje start-upove i HUB-ove mogu upisati u mapu ekosustava i na taj način povećati mogućnost pronalaska poslovnih partnera i potencijalnih investitora.

U sklopu Digitalne komore dostupna je i usluga e-Edukacije koja članicama omogućava pristup bazama znanja, pregled edukacija internog i eksternog karaktera te svladavanje različitih modula e-učenja.

Po završetku implementacije projekta Digitalna komora će postati središnja informativna kontakt točka za hrvatsko gospodarstvo. Kroz vlastiti eko sustav omogućit će se povezivanje i razmjena informacija te kreiranje novih sadržaja sa državnim institucijama i resornim ministarstvima, visokoškolskim ustanovama i ostalom zainteresiranom javnošću.

Stoga se registrirajte na Digitalnu komoru i budite u prednosti već danas!

Projekt Digitalna komora sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Hrvatske gospodarske komore.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr