Poslodavac Partner

Zagrebačka pivovara najbolja prema svojim radnicima

Foto: Privatna arhiva
Zagrebačka pivovara najbolja prema svojim radnicima
27.06.2018.
u 09:30
Selectio je izabrao tvrtke koje najviše ulažu u usavršavanje, zdrav život i ravnotežu privatnog i poslovnog života svojih zaposlenika.
Pogledaj originalni članak

Konzultantska kuća za savjetovanje u ljudskim resursima Selectio izabrala je najbolje poslodavce u 2018., u sklopu analize za stjecanje certifikata Poslodavac Partner.

Prema njihovim kriterijima, najbolji je poslodavac u Hrvatskoj Zagrebačka pivovara, nakon nje Erste&Steiermärkische banka, treća je Pliva, a sljedeće tri Sandoz, Coca-Cola Hrvatska i Hrvatski Telekom. Ocjenjivali su napore koje poslodavci ulažu kako bi zaposlenicima omogućili ravnotežu privatnog i poslovnog života, poput fleksibilnog radnog vremena te promicanje zdravog načina života i investiranja u usavršavanje radnika.

U prosjeku izabrane tvrtke ulažu 5743 kn godišnje po zaposleniku u usavršavanje. Projekt Poslodavac Partner pokrenut je 2005. s ciljem poboljšanja upravljanja ljudskim resursima.

Foto: Promo
Kaufland Hrvatska nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner
Foto: Promo
Kaufland Hrvatska nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.