Tržište kapitala

Wall Street dosegnuo rekorde nakon dogovora o pomoći eurozone Grčkoj

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Wall Street dosegnuo rekorde nakon dogovora o pomoći eurozone Grčkoj
22.02.2015.
u 18:51
Dow Jones i S&P 500 vinuli su se na rekordne razine.
Pogledaj originalni članak

Dogovor o pomoći eurozone Grčkoj donio je rekordni kraj tjedna na Wall Streetu.

Dow Jones i S&P 500 vinuli su se na rekordne razine: Dow Jones je porastao 0,86 posto, na 18.140 bodova, a S&P 500 0,61 posto, na 2.110 bodova.

Zbog niskih cijena nafte, u S&P 500 pao je samo indeks energetskog sektora, 0,3 posto. I Nasdaq je veći 0,63 posto, iznosi 4.955 bodova, najviše od 2000.

Ulagače je relaksirala privremena odgoda prijetnje od grčkog bankrota koji bi joj onemogućio plaćanje dospjelih dužničkih obveza.

>>Evo kako ove godine Hrvatska stoji po Indeksu ekonomskih sloboda

>>Wall Street potonuo: Indeks S&P 500 zabilježio najveći pad od siječnja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comparator
comparator
19:26 22.02.2015.

Gle sad ovo ! Filozofija krize se razlikuje od u njenom uzroku tijeku i raspletu . Wall Street je prepoznam manju opasnost od ukrajinske krize u odnosu na Grčku. Možemo zakljućiti da evropu gledaju kao cijelinu ali i kao vrlo samostalnu ekonomsku sredinu. Meni je to pokazatelj da Evropa konačno funkcionira.Možda još uvjek šepavo ali dela se dela.