M SAN GRUPA

Vivax proizvodi jedine pametne televizore u regiji

Foto: Željko Lukuknić/PIXSELL
Vivax
Foto: Željko Lukuknić/PIXSELL
Vivax
Foto: Željko Lukuknić/PIXSELL
Vivax
Foto: Željko Lukuknić/PIXSELL
Vivax
Foto: Željko Lukuknić/PIXSELL
Vivax
Foto: Željko Lukuknić/PIXSELL
Vivax
04.10.2017.
u 08:49
U pogonima M SAN-a u Rugvici sada nastaju i VIVAX SMART UHD 4K televizori, što su, tvrde jedini takvi proizvodni pogoni u regiji
Pogledaj originalni članak

U proizvodnim pogonima u Rugvici pored Zagreba, Vivax tim predstavio je liniju prvih hrvatskih 4K televizijskih prijemnika – Vivax SMART UHD 4K LED TV s dijagonalama 43“, 49“ i 55“. Naime, još lani je M San pokrenuo jedinu hrvatsku proizvodnju liniju izrade TV-a koje se plasira na tržište u regiji. ,

A jučer su dodali i UHD 4K LED televizore. Radi se o modernim prijemnicima koji su posve u skladu sa svjetskim trendovima. Dio zemalja EU već je pokrenuo proces digitalizacije koja omogućuje prijenos sadržaja u 4K rezoluciji što će utjecati na značajno povećanje produkcije i dostupnost 4K video sadržaj, ističe Vladimir Brkljača, izvršni direktor za vlastite brendove M SAN Grupe te dodaje kako hrvatsko tržište svakako ide u tom smjeru te će najavljena digitalizacija kroz koju godinu dodatno pridonijeti širenju uporabe ove tehnologije. 

Jedna od važnijih karakteristika UHD televizora uz 4K sliku, mogućnost je instaliranja raznih aplikacija s Google Play Store-a te mogućnosti da TV prilagode svojim potrebama. Usto svi UHD TV-i imaju 1.5 GB / 8 GB memorije.

Korisnicima su iznimno važne stavke cijena i dostupnost servisa, svjesni su u M Sanu te tvrde, Vivax TV-i konkurentan je u sva tri područja. Preporučene cijene su od 3499 kn za 43“ do 4699 kn za 55“ te imaju osiguranu podršku kroz mrežu MR Servisa.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
toljaga22
08:51 04.10.2017.

jamstvo 5 godina?