Valamar Excellence

Valamar Riviera pomiče granice edukacije u turizmu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Valamar Riviera pomiče granice edukacije u turizmu
13.12.2019.
u 15:54
Ugovor o suradnji Valamara i pet visokoškolskih institucija iz Zagreba, Opatije, Splita, Pule i Dubrovnika potpisan je jučer, a program počinje u siječnju 2020. i namijenjen je uglavnom srednjem i visokom menadžmentu Valamara
Pogledaj originalni članak

Porečka Valamar Riviera prva je hrvatska kompanija koja u suradnji s akademskom zajednicom pokreće edukacijsku platformu Valamar Excellence namijenjenu edukaciji i regrutiranju kadrova u turizmu. Program je doduše kompromisno rješenje na koje idu umjesto sveučilišnog studija koji su zapravo pripremali, no za to nisu mogli dobiti akreditaciju zbog iznenadne izmjene zakonske regulative.

Ugovor o suradnji Valamara i pet visokoškolskih institucija iz Zagreba, Opatije, Splita, Pule i Dubrovnika potpisan je jučer, a program počinje u siječnju 2020. i namijenjen je uglavnom srednjem i visokom menadžmentu Valamara. Predsjednik Uprave Valamara Željko Kukurin smatra da će se ovim programom pomaknuti granice edukacije u turizmu.

– Briga o zaposlenicima ključna je strategija upravljanja zadovoljstvom gostiju. Znanje i vještine djelatnika ključna su kompetencija izvrsnosti usluge. Izradili smo program edukacije i treninga V-Excellence koji će se provoditi u suradnji s najboljim stručnjacima i institucijama u Hrvatskoj. Posebno smo ponosni na razvoj programa edukacija V-Executive gdje ćemo našim talentima omogućiti menadžment edukaciju uz najbolju akademsku i poslovnu praksu – kaže Kukurin.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.