Đuro Đaković

Ugovorili proizvodnju vagona vrijednih 71,8 milijuna kuna za njemačkog kupca

Foto: ĐĐ Grupa
Ugovorili proizvodnju vagona vrijednih 71,8 milijuna kuna za njemačkog kupca
01.02.2019.
u 15:16
Brodska tvrtka ovim ugovorom nastavlja proizvodni ritam od dva vagona dnevno postignut krajem prošle godine.
Pogledaj originalni članak

Đuro Đaković Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, s njemačkim je kupcem ugovorila nastavak aktualne proizvodnje i isporuke teretnih vagona za prijevoz kolutova lima. Vrijednost ugovora je 71,8 milijuna kuna, a isporuke vagona nastavljaju se u kontinuitetu od travnja ove godine.

Vagoni tipa Shimmns su 4-osovinski zatvoreni vagoni namijenjeni za prijevoz kolutova lima, primarno korištenih u automobilskoj industriji.

Ovim dodatnim ugovorom brodska će tvrtka nastaviti proizvodni ritam od dva vagona dnevno, po prvi puta postignut u prosincu prošle godine.

- Sadašnji ulaz i obujam ugovora stvaraju uvjete koji će omogućiti punu zaposlenost proizvodnih kapaciteta tijekom 2019. godine te kontinuirani nastavak proizvodnje u 2020. godini – poručili su iz Đure Đakovića.

Premijer obišao gradilište Pelješkog mosta

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
toljaga22
15:42 01.02.2019.

valjda ne sa drzavnim jamstvima