Poslovni uzlet

U Ivancu poduzetnicima štede vrijeme i novac

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Poslovni uzlet
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Poslovni uzlet
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Poslovni uzlet
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Poslovni uzlet
17.06.2016.
u 00:15
U Projektnom uredu Grada potiču mlade da osnuju startup dajući im savjete i pomoć u vezi s prijavom na natječaje, pisanja projekata...
Pogledaj originalni članak

Mlade ljude u Ivancu žele potaknuti na pokretanje svojeg posla i pružaju im mogućnost da startup osnuju u Projektnom uredu Grada, gdje im se nude savjeti u vezi s pisanjem projekata, informacije o natječajima u RH i EU, izrade troškovnika... štede im vrijeme i novac, sve kako bi se poduzetnicima i OPG-ima olakšao početak poslovanja. Istaknuto je to na Poslovnom uzletu Poslovnog dnevnika, jučer u Ivancu, gdje se govorilo i o pozitivnim trendovima u gradu koji hvali i ugledni Financial Times.

– Sinergija s lokalnom samoupravom i samim poduzetnicima pokazala se ključem uspjeha, mi smo radili na kreiranju poduzetničke klime. Nemojte posustajati koliko god bilo teško i vjerujte da zajedno možemo učiniti još više – poručio je gradonačelnik Milorad Batinić.

U sklopu Poslovnog uzleta u Ivancu se raspravljalo i o poticanju samozapošljavanja. Težak put do novca, neizvjesnost na tržištu i manjak iskustva razlozi su koji mlade demotiviraju u inovativnim poslovnim iskoracima. No, poduzetnički inkubatori omogućavaju im povoljnije radne prostore i usluge mentorstva.   

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.