Taksijem od Splita do Pule

Turist je ovo ljeto jednu vožnju Uberom platio 4500 kuna

Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
Ilustracija, Uber
Foto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL
Uber
Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
uber
02.10.2019.
u 16:15
Najviše stranih turista koji su korisnici Ubera došlo je iz Velike Britanije (13,36 posto) i  SAD-a (11,94 posto).
Pogledaj originalni članak

Od 1. lipnja do 30. rujna ove godine Uberom se u Hrvatskoj vozilo više od 190.000 stranih turista. U Uberu kažu da je njihovu platformu ovo ljeto koristilo 13 posto više stranih turista u odnosu na isto razdoblje lani. Navode i da je više od 98 posto turista u RH došlo s već instaliranom njihovom aplikacijom.

- Gotovo svi aplikaciju redovno koriste u zemljama iz kojih dolaze pa Uber očekuju i kao sastavni dio turističke ponude u našoj zemlji - kazao je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu.

Najviše stranih turista koji su korisnici Ubera došlo je iz Velike Britanije (13,36 posto) i  SAD-a (11,94 posto). U Splitu su se turisti najviše vozili do Zapadne obale, Poljuda i Žnjana, u Dubrovniku  do Gruža, Pila i Copacabane. U Istri su najposjećeniji bili centar Pule i rovinjski poluotok. U prosjeku je vožnja Uberom na obali bila duga 6,48 kilometara. Najduža  vožnja  je bila 522 kilometra,  i to od Splita do Zračne luke Pula.  A ta je vožnja Uberom je koštala oko 4500 kuna.

VIDEO Volkswagenov električni automobil

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.