75.000 ČETVORNIH METARA

Trgovački lanac krenuo s izgradnjom najvećeg logističkog centra u Hrvatskoj: Zaposlit će 500 ljudi

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Zbog blagdana trgovinama produženo radno vrijeme
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Trgovački lanci su zbog utakmice Hrvatska - Engleska skratili svoje radno vrijeme
14.09.2022.
u 12:36
Prošle je godine Spar ostvario 5,37 milijardi kuna ukupnih prihoda, čime su ostvarili rast od osam posto u odnosu na godinu ranije
Pogledaj originalni članak

Spar Hrvatska objavio je kako je započela gradnja najvećeg logističkog centra u Hrvatskoj koji će se prostirati na 75.000 četvornih metara. 

Centar će se nalaziti u Donjoj Zdenčini, a zahvaljujući projektu vrijednom 100 milijuna eura, otvorit će se radna mjesta za čak 500 novih radnika, prenosi Poslovni dnevnik.

– Ovo je naša najvažnija investicija u Hrvatskoj. Nakon prve faze radova zaposlit ćemo 500 osoba, što je prilika za lokalnu zajednicu da se proširi – kazao je Danijel Vidiš, član Uprave Spara. 

Prošle je godine Spar ostvario 5,37 milijardi kuna ukupnih prihoda, čime su ostvarili rast od osam posto u odnosu na godinu prije.

>> VIDEO DHMZ izdao posebno upozorenje: Stiže velika promjena, mogući pljuskovi i oluje 


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

ZU
Zujim
15:18 14.09.2022.

A kad je netko u ovoj drzavi ulozio u otvaranje neke tvornice? Takva vijest mi nedostaje.

ZV
zvezdomor
15:35 14.09.2022.

kad će tvornica za 500 ljudi

DU
Deleted user
12:51 14.09.2022.

a vodeci politicari rh ponavljaju mantru ...mantraju hrvatska je malo trziste..pod izlikom da sve ama bas sve bude u rukama stranaca...uz njihovu i njihovih najblizih ulizica i dodvorica veliku osobnu korist ...itd dosao je stranac da nas Hrvate okuje u lanac...