Promo

Top savjeti za dobar šoping!

Foto: Thinkstock
Top savjeti za dobar šoping!
VL
Autor
PR Članak
05.06.2017.
u 11:22
Kako biste maksimalno skratili vrijeme koje provedete u kupnji, a istodobno bili zadovoljni jer ste kupili sve što vam treba, donosimo vam nekoliko savjeta
Pogledaj originalni članak

Šoping može biti ugodan, ali stajanje u redu na blagajni ili čekanje na bankomatu za isplatu gotovine sigurno nije poželjno. Zbog ubrzanog tempa života nemamo vremena za gužve i besmislena čekanja.

Kako biste maksimalno skratili vrijeme koje provedete u kupnji, a istodobno bili zadovoljni jer ste kupili sve što vam treba, donosimo vam nekoliko savjeta.

Planirajte vrijeme kupnje

Izbjegavajte kupnju u vrijeme kada su trgovine obično pune kupaca. Primjerice, vikendom su gužve i čekanje u redovima je neizbježno. Odaberite radni dan u tjednu kada ćete obavljati tjedni šoping i tako ćete mnogo brže sve obaviti. A zašto ne biste isprobali i online šoping?

Popis potrebnih proizvoda

U kupnju uvijek valja ići s popisom potrebnih proizvoda. Tako ćete biti usmjereni na proizvode koje trebate. Nećete gubiti vrijeme razmišljajući o tome jeste li što zaboravili kupiti, pa će vaš šoping trajati znatno kraće.

Plaćajte brzo i praktično

Gotovinsko plaćanje vrlo često stvara gužve na blagajnama. Budite praktični – plaćanje karticama mnogo je brže i praktičnije. Ne trebate brinuti oko toga imate li gotovinu kod sebe ili prethodno ići na bankomat. Imate potpunu kontrolu troškova, a ako je jednokratni izdatak za vas prevelik, uvijek možete plaćanje rasporediti na nekoliko rata.

Sadržaj omogućila Zagrebačka banka u suradnji s native produkcijom Večernjeg lista

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
01:50 10.06.2017.

Top savjeti za dobar šoping!.....ahahahaaa da za dobar šoping!. ....pa zar ne moze za dobru kupovinu.e jadnici jadni balkanski iskompleksirani. pa niste vi anglosaxonci nego balkanci i sto onda pokusavate sa ubacivanjem tih engleskih rijeci, biti englezi.niti ste englezi niti cete ikad biti englezi nego malo jadno i mizerno slavensko pleme na balkanu koje ni vizu za ameriku ne moze dobiti.