financijsko izvješće

Todorić preuzeo kioske Slobodne Dalmacije za 118 milijuna kn

Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
Todorić preuzeo kioske Slobodne Dalmacije za 118 milijuna kn
26.07.2012.
u 10:45
U financijskom izvješću o poslovanju Agrokora navodi se da je Agrokor prošle godine dovršio preuzimanje Slobodne Dalmacije Trgovine preko svoje tvrtke Tisak za 118,5 milijuna kuna
Pogledaj originalni članak

U financijskom izvješću o poslovanju Agrokora navodi se da je  Agrokor prošle godine dovršio preuzimanje Slobodne Dalmacije Trgovine preko svoje tvrtke Tisak za 118,5 milijuna kuna ''plaćenih u cijelosti u novcu'', piše Poslovni dnevnik. Slobodna Dalmacija Trgovinu – distribuciju i kioske kupio je od EPH.

U poslovnom izvješću Agrokora također piše da je na prodaji nakladničke kuće Znanje za 71,8 milijuna kuna ludbreškom Grafičaru imao gubitak od od 46,3 milijuna kuna.

Agrokor je lani dao kredite u ukupnom iznosu od 397 milijuna kuna. 213 milijuna kuna odnosi se na stambene kredite djelatnicima kojima je kredite dao  na rok od 3 do 20 godina i kamatu od 4,5 do 6 posto. Drogerijama Kozmo, koje su u vlasništvu Nexus Private Equity partnera, a nekad su bile u Konzumovu vlasništvu, s tim da je Agrokor ulagač u Nexus, pozajmio je 75 milijuna kuna. Nexus je osnivač tvrtke Brza produkcija d.o.o. kojoj je dan zajam od 14 milijuna kuna na tri godine uz kamatu od 3 posto.

Većinu dobiti Todorić je prenio u zadržanu dobit. 31. prosinca 2011. godine ona je iznosila 1,62 milijarde kuna što je oko 75 milijuna kuna manje nego na kraju 2010. godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

PR
promill
11:37 26.07.2012.

Todorić je ostao državi dužan oko 240 milijuna kuna NENAPLATIVOG poreznog duga!!!! Ovako bih i ja kupovao! Umjesto da mu se država na ime duga upiše na imovinu i adekvatno ga kazneno goni, on i dalje širi svoj feud! Jadni mi s ovakvom vlašću!

IB
iva.begovic
11:40 26.07.2012.

I gdje je sad Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja. Nigdje, jer muž gospođe Spevec, zaposlenik je Agrokora. Ali čim udjemo u EU treba podnijeti tužbu protiv ovakvih spajanja. Smračiti će se i njemu jednom.

LO
lojtra1
12:34 26.07.2012.

Federativna narodna republika konzum!