HT i T-Mobile potpisali Ugovor o pripajanju

T-HT s padom prihoda i dobiti u devet mjeseci

Foto: AFP
T-HT s padom prihoda i dobiti u devet mjeseci
30.10.2009.
u 09:21
Broj pretplatnika povećao se za 10,1 posto na 2,88 milijuna, dok su se prihodi u tom segmentu smanjili za 3,5 posto, u prvom redu zbog smanjene potrošnje kod prepaid korisnika.
Pogledaj originalni članak

Kako se navodi u izvješću, prihodi su se smanjili za 1,7 posto na 6,52 milijarde kuna. EBITDA prije jednokratnih stavki smanjila se 4,4 posto na 3,05 milijardi kuna, dok neto dobit u promatranom razdoblju iznosi 1,74 milijardi kuna i manja je u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje za 7,5 posto. Nadalje, u priopćenju se navodi da se broj pretplatnika povećao za 10,1 posto na 2,88 milijuna, dok su se prihodi u tom segmentu smanjili za 3,5 posto, u prvom redu zbog smanjene potrošnje kod prepaid korisnika.

Broj postpaid pretplatnika povećao se za 16 posto te predstavljaju 60,8 posto prihoda T-Mobilea. Prihodi od internetskih usluga povećali su se za 30,1 posto i čine 22,2 posto prihoda T-Coma. Broj ADSL priključaka povećao se za 22,7 posto na gotovo 527.000, a broj pretplatnika MAXtv-a je dosegnuo gotovo 190.000.

Više pročitajte na Poslovni.hr

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.