unosan biznis

Surf'n'Fries otvorio pomfrit bar u Turskoj

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Surf'n'Fries otvorio pomfrit bar u Turskoj
07.01.2013.
u 19:42
Riječki vlasnici pregovaraju i o ulasku na tržište Indije, a u 2013. otvaraju i franšize u Njemačkoj, Egiptu i Kataru
Pogledaj originalni članak

Tvrtka Surf\'n\'Fries Riječana Denisa Polića i Andrije Čolaka ovih je dana proširila poslovanje i na Tursku. Najbrže rastuća hrvatska franšiza svoj prvi je \"pomfrit bar\", 37. zaredom, otvorila u istanbulskoj četvrti Bešiktaš, a do kraja godine u planu su još četiri \"in house\" objekta u Turskoj, s obzirom na perspektivan rast toga tržišta sa sve boljim kreditnim rejtingom. Polić smatra kako im u prilog svakako ide tamošnja tradicija \"street fooda\", koja jako pogoduje inovativnom Surf\'n\'Fries konceptu te bi mogla značiti i prodor na šire tržište Azije. Kako je Večernji list već pisao, 2013. će za Surf\'n\'Fries biti i godina širenja na Katar, Egipat i Njemačku. S jednim stranim investicijskim fondom pregovaraju o zajedničkom ulasku na tržište Indije, a stižu im i upiti za franšizu iz SAD-a i Australije.

>> Najbrže rastuću hrvatsku franšizu šire na Tursku, Katar, Indiju...

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.