PROMO

S Eko taxijem do cilja bez cijene starta

Foto: PR FOTO
Eko Taxi
Foto: PR FOTO
Eko Taxi
Foto: PR FOTO
Eko Taxi
16.03.2020.
u 17:16
Najjeftiniji i najsigurniji prijevozi Eko taxijem
Pogledaj originalni članak

Eko taxi je za svoje korisnike pripremio novo iznenađenje u vidu popusta - S Eko taxijem do cilja bez cijene starta. Od 13. ožujka za sve narudžbe preko Eko taxi aplikacije na području Zagreba, Zaprešića i Velike Gorice vozite se jeftinije bez obračunate cijene starta, što prijevoze čini i do 25% jeftinijima.

S obzirom da taxi vozači svakodnevno dolaze u kontakt s većim brojem ljudi, upoznati su sa svim mogućim opasnostima, no i mjerama zaštite koje se posebno odnose na jednostavna pravila kojih bi se ionako svi trebali pridržavati – ukoliko se ne osjećate dobro, ostanite kod kuće, češće i temeljitije perite ruke, pokrivajte usta prilikom kašljanja ili kihanja rupčićem ili laktom te izbjegavate kontakte sa bilo kime tko pokazuje simptome bolesti.

Vozila Eko taxija se redovito čiste i dezinficiraju kako bi bila spremna za prijevoz putnika, a naši vozači redovito dezinficiraju i peru ruke.

Kako biste ostvarili popust sve što trebate učiniti je skinuti besplatnu Eko taxi aplikaciju te u par klikova naručiti vožnju po najjeftinijim cijenama u gradu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.