ustupak regulatoru

Rupert Murdoch prodaje većinski udio u Sky Newsu

Foto: AFP
Rupert Murdoch prodaje većinski udio u Sky Newsu
03.03.2011.
u 08:51
News Corp zadržava 39 posto udjela u Sky Newsu, kako bi dobio 100 posto preostalog dijela BSkyB-a. Taj bi potez trebao biti dovoljan da dobiju odobrenje regulatora za akviziciju
Pogledaj originalni članak

News Corporation Ruperta Murdocha ponudio je na prodaju veći dio vlasništva Sky Newsa, kako bi ublažio zabrinutost regulatora zbog planiranog preuzimanja BSkyB-a. Tvrtka bi i izravno prodala kanal s vijestima, kako bi udovoljila regulatoru Ofcomu, koji zahtijeva pluralitet medija.

Taj bi potez trebao biti dovoljan da dobiju odobrenje države za preuzimanje BSkyB-a. Nagađa se i da je dogovorena prodaja Sky Newsa postojećim dioničarima BSkyB-a. To bi značilo da News Corp zadržava 39 posto udjela u Sky Newsu, kako bi dobio 100 posto preostalog dijela BSkyB-a.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.