Širenje

Podravka ne želi potvrditi da finalizira preuzimanje Žita

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Podravka ne želi potvrditi da finalizira preuzimanje Žita
30.03.2015.
u 20:58
Slovenski mediji pišu da je koprivnička tvrtka pred zaključenjem posla. Iz Slovenskog državnog holdinga, koji vodi postupak prodaje Žita, danas su poručili da se pregovori i dalje vode
Pogledaj originalni članak

Smatramo da trenutačno ne postoje nikakve cjenovno osjetljive informacije o kojima bismo trebali informirati javnost, diplomatskim rječnikom odgovorili su danas iz uprave koprivničke Podravke na izravno pitanje Poslovnog dnevnika jesu li točne informacije objavljene u slovenskim dnevnim novinama Finance da su pred zaključenjem ugovora o preuzimanju ljubljanskog Žita.

Podatak da razgovori o kupoprodaji jedne od najvećih slovenskih prehrambenih tvrtki, u kojoj državni fondovi još prisvajaju većinski vlasnički udjel, ipak nisu ušli u veliki finale tijekom današnjeg dana javno je opovrgnuo i Slovenski državni holding (SDH), koji vodi sam postupak prodaje ljubljanskog Žita.

I dalje se pregovara, a u tržišnoj utakmici za kupnju najveće slovenske pekarsko-konditorske grupacije ostala su dva najbolja ponuđača, stoji u priopćenju SDH.

>> Podravka kupuje dionice slovenskog Žita za 65 milijuna eura?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

R0
R00kie
21:14 30.03.2015.

podravka samo naprijed! vise pricajmo o gospodarstvu a manje o glupostima!