OBJAVILI KUPCIMA

Konzum za danas promijenio radno vrijeme svih trgovina

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Konzum za danas promijenio radno vrijeme svih trgovina
14.10.2020.
u 11:33
Zbog promjena redovnih cijena na 1000 proizvoda Konzum će danas raditi do 19.30 sati
Pogledaj originalni članak

Konzum će sutra sniziti redovne cijene više od 1000 proizvoda iz svoga asortimana, a zbog toga će danas sve njihove trgovine u Hrvatskoj raditi do 19.30 sati.

Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz različitih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi s odjela delikatesa, svježe meso i riba, smrznuta i konzervirana hrana, čajevi i kava, bezalkoholna pića, pivo, vino i jaka alkoholna pića, slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenske i kozmetičke potrepštine za odrasle i djecu, sredstva za pranje i čišćenje, odjevni i kućanski tekstil, kućanski aparati i tehnika, igračke i brojni drugi artikli.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RA
RACMAN
11:56 14.10.2020.

O super, mislio sam danas ići u Konzum ali predomislio sam se, idem sutra kad snize cjenu mesa.

SA
samoborka
20:20 14.10.2020.

A je, kako sada mogu sniziti cijene?! Očito je Eurospin dobro prodrmao bahate trgovce u Hrvatskoj. I neka je! Eurospin, samo nastavite tako, ne zamjenjujte asortiman na svojim policama balkanskim i istočnoeuropskim proizvodima, nego kvalitetnim talijanskim i slovenskim kao što je u Italiji. Držite kvalitetu i cijene kakve jesu!

TO
ToTu
14:47 14.10.2020.

Čija je to tvrtka? Možda rvatska ili rusko američka.... Domoljubi sve prodali i proćerdali za judine škude...