AMC Asistencija

Novi autoklub: Uzet ćemo HAK-ove korisnike

Foto: arhiva vl
Novi autoklub: Uzet ćemo HAK-ove korisnike
05.05.2010.
u 13:07
U projekt pomoći na cesti uloženo je 20 milijuna kuna i dvije godine rada, rečeno je na predstavljanju AMC Asistencije za koju očekuju da je korisnici prepoznaju više nego postojeći Hrvatski autoklub.
Pogledaj originalni članak

Više od 60 tisuća korisnika planiramo dosegnuti do konca godine, optimistično je najavio potpredsjednik uprave tvrtke AMC Ivan Zubak na današnjem predstavljanju noviteta te tvrtke u pružanju tehničke pomoći na cestama i moru članovima AMC Asistencije - novog domaćeg autokluba.

- U bilo kojoj europskoj zemlji možemo pružiti pomoć pokvarenim vozilima ili oštećenima u  prometnoj nesreći u roku od najviše 40 minuta - objasnio je Zubak ističući da je kvaliteta usluge koju su za hrvatsko tržište pripremali dvije godine i uloženih 20 milijuna kuna preduvjet zašto bi se korisnici trebali odlučiti upravo za AMC Asistenciju, a ne tradicionalno za Hrvatski autoklub.

Članstvo u AMC Asistenciji namijenjeno je vlasnicima svih vozila bez obzira na marku i starost, a postoje tri vrste članstva uz godišnju članarinu od 200 do 2000 kuna.

Do kraja godine planiramo na deset lokacija otvoriti i servise za brze popravke, također namijenjene svim vozilima bez obzira na marku i starost, u što smo uložili 30 milijuna kuna i čime "pojačavamo" uslugu AMC Asistencije. U Hrvatskoj ima prostora za više autoklubova, jer na našim cestama prometuje 1,5 milijuna vozila, ocijenio je Zubak.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

UK
Ugo Kajvez
13:22 05.05.2010.

Opet privatni autoklub. ......... Autoklubovi trebaju postojati zbog članova a ne zbog dobiti ............ Meni je HAK za 200 kn sasvim ok ...........

SI
Silvio12
13:49 08.09.2010.

EMMA asistencija 199 kn a sad imaju akciju za 99,99 Nadam se da će neki iz ove firme vidjet koliko ih hvalim pa da dobijem još jednu onu majicu što sam dobio