Nakon sjajnog IPO-a

Neto dobit Spana uzletjela 412 posto

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Neto dobit Spana uzletjela 412 posto
30.09.2021.
u 17:55
U Spanu kažu kako je to rezultat akvizicije novih klijenata i povećanja broja projekata kod postojećih klijenata.
Pogledaj originalni članak

Span će 2021. godinu očito pamtiti samo po dobrome. Ova domaća IT kompanija koja je nedavno imala sjajan debi na Zagrebačkoj burzi , na kojoj se od 23. rujna živo trguje njezinim dionicama, objavila je danas polugodišnje rezultate.

Najimpresivnije je kretanje neto dobiti koja je s ostvarenih 7,4 milijuna kuna porasla za čak 412 posto. Prihodi Spana premašili su 390 milijuna kuna, što je plus od 23 posto u usporedbi s prvih šest mjeseci prošle godine, a pritom je najveći prihodovni rast od 52 posto ostvario segmentu infrastrukturnih usluga, Cloud i Cyber Security.

U Spanu kažu kako je to rezultat akvizicije novih klijenata i povećanja broja projekata kod postojećih klijenata. EBITDA Span Grupe prije jednokratnih stavki iznosila je 17,8 milijuna kuna, što je rast od 110 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

EBITDA nakon jednokratnih stavki iznosila je 15,4 milijuna kuna, što je rast od 82 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, stoji u analizi polugodišnjih rezultata Spana

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.