Atrakcije sajma

Najnovija mehanizacija, razna natjecanja te novi veliki sajamski restoran

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Najnovija mehanizacija, razna natjecanja te novi veliki sajamski restoran
18.03.2019.
u 15:00
Najmlađi će moći uživati i u zabavnom parku, a pripadnice ljepšeg spola u reviji Etno nakita
Pogledaj originalni članak

Na ovogodišnjem Proljetnom sajmu u Bjelovaru očekuje se još veći broj izlagača, kao i novih izlagača te najveća ponuda opreme za šumarstvo i drvnu tehnologiju do sada. Kao i svake godine, publiku na sajamskom prostoru u Gudovcu očekuju prezentacije različite poljoprivredne i šumarsko-drvne mehanizacije.

Dodatno su uređeni, točnije asfaltirani prostori za izlagače pa će u sajamskom prostoru izlagati kompanije, udruge i proizvođači koji su svojim poslovanjem zauzeli visoko mjesto u segmentu poljoprivrede, ali i u svim drugim granama gospodarstva u svojim zemljama. Najavili su se izlagači iz desetak stranih država: Litve, Švedske, Slovenije, Poljske, Italije, Srbije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine….

Novost su i Sajam EU fondova koji će se održati u Paviljonu 4, Licenciranje grla hladnokrvnjaka u organizaciji Središnjeg saveza udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka te sajamski restoran koji će ugostiteljsku ponudu podići na više razine.

Već tradicionalno, uz zabavni park za djecu, u suradnji s različitim izlagačima i Udrugama bit će organizirana razna natjecanja i zabavni sadržaji poput „Gudosječe“ koje svake godine privlači sve veći broj natjecatelja, a za pripadnice ljepšeg spola biti organizirana revija Etno nakita.

Sadržaj omogućio Bjelovarski sajam ​​​​​

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr