afera

Na dražbeno ročište Validusa nisu došli ni ovrhovoditelj ni kupci

Foto: Arhiva VL
Na dražbeno ročište Validusa nisu došli ni ovrhovoditelj ni kupci
20.01.2012.
u 16:19
Nakon što drugo ročište bude zakazano, sud će pismom obavijestiti javnost. Uprava Validusa d.d. uz punu podršku Nadzornog odbora pregovara s vjerovnicima društva radi stabilizacije poslovanja.
Pogledaj originalni članak

Održano je prvo dražbeno ročište varaždinskom Validusu kojemu nisu pristupili ni ovrhovoditelji ni kupci, izvještavaju sa Zagrebačke burze. Sud je zato odlučio da se ročište nekretnina, a riječ je o parkiralištu, garaži i dvorištu u Aninoj 2 u Varaždinu, proglašava neuspjelim. Nakon što drugo ročište bude zakazano, sud će pismom obavijestiti javnost. Uprava Validusa d.d. uz punu podršku Nadzornog odbora pregovara s vjerovnicima društva radi stabilizacije poslovanja.

Podsjetimo, Validus se našao u problemima nakon posrtanja Fimi grupe, čiji je osnivač Milan Horvat osumnjičen u aferi Spice.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BA
babica5
06:24 21.01.2012.

Tresla se brda-------------rodio se miš!-tak da od svega NEBU NIŠ

LU
lutomirski
19:51 21.01.2012.

neznam o cemu se radi, ali izgleda da tu nema niko interesa....???

OB
-obrisani-
11:28 22.01.2012.

hihihihi varazdinci nemaju love hihihihihi, cudno da se za to nije prijavio njihov igrec ili recimo bivsi udabas drk-koji ima vindiju hihihihihhi