I VIŠE NEGO POVOLJNO

Mitsubishi prodaje tvornicu u Nizozemskoj za jedan euro

Foto: Reuters
Mitsubishi prodaje tvornicu u Nizozemskoj za jedan euro
07.02.2012.
u 21:37
Predsjednik kompanije Osamu Masuko izjavio je kako će Nedcar prodati za jedan euro onome tko može jamčiti da će zadržati sve radnike te im redovno isplaćivati plaću
Pogledaj originalni članak

Dan nakon što je odlučeno da će Mitsubishi Motors okončati proizvodnju u svom tvorničkom pogonu u Nizozemskoj, šef kompanije ponudio je istu na prodaju za samo jedan euro! Kako prenosi BBC, sindikalisti su najavili prosvjed kojim će u petak tražiti da se proizvodnja u pogonima ne zaustavi. U utorak je 1000 radnika blokiralo ulaz u tvornicu kako bi upozorilo da bi takva odluka šefova iz Japana mogla prouzročiti ''katastrofu'' na jugu Nizozemske.

Tvornica Nedcar trenutno zapošljava 1500 djelatnika koji za Mitsubishi proizvode modele Colt i Outlander. Predsjednik kompanije Osamu Masuko izjavio je kako će Nedcar prodati za jedan euro onome tko može jamčiti da će zadržati sve radnike te im redovno isplaćivati plaću. Za nastalu situaciju krivi teške uvjete poslovanja u Europi koje su dovele do neisplativosti proizvodnje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar flegmatik
flegmatik
18:06 08.02.2012.

Sad smo u situaciji da je sto gore tim bolje. Sto prije tresnemo u pod, prije cemo se poceti dizati.

OR
orisis
18:20 08.02.2012.

krasna stvar,za jedan euro ti proda sve svoje dugove...