ERSTE BANKA

Keks Pay u 15 dana ima već deset tisuća korisnika

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Keks Pay u 15 dana ima već deset tisuća korisnika
28.12.2018.
u 13:03
Dnevni limit za transakcije po osobi iznosi 1000 kuna
Pogledaj originalni članak

Otkada je prije 15 dana ponudila Keks Pay, Erste banka bilježi 10.000 korisnika nove aplikacije, koja omogućava brzo i sigurno slanje i primanje novca među ljudima koji se poznaju i to bez ikakvih naknada. Riječ je o prvom bankarskom rješenju na hrvatskom tržištu koje je namijenjeno svim zainteresiranim korisnicima, neovisno u kojoj banci imaju otvoren račun.

– U dva tjedna dobili smo mnoštvo potvrda da Keks Pay rješava niz svakodnevnih problema - od podjele troškova za kave i ručkove, za organizaciju novogodišnje proslave, kupnju poklona, planiranje grupnog putovanja ili skijanja. Korisnici su jako zadovoljni jer je aplikacija jednostavna za korištenje, a i besplatna je. Mi ćemo se truditi slušati sve njihove zahtjeve kako bi aplikaciju dodatno unaprjeđivali i poboljšavali njene funkcionalnosti – ističe Dejan Donev, voditelj tima za digitalnu transformaciju koji je i razvio Keks Pay. U samo 15 dana inicirano oko pola milijuna kuna transakcija prosječnog iznosa oko 65 kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.