IZDAŠNA ISPLATA

Kakav dar za kraj godine: Radnike razveselili sa 7500 kuna nagrade

Foto: Tvrtka JGL
Kakav dar za kraj godine: Radnike razveselili sa 7500 kuna nagrade
11.12.2019.
u 12:03
Naš glavni uspjeh tijekom 2019. godine je rast prodaje brži od referentnog tržišta na svim ključnim tržištima koje predvode Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Bjelorusija, BiH i Srbija, kazao je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a
Pogledaj originalni članak

Riječka farmaceutska tvrtka JGL, na temelju odluke Upravnog odbora kompanije, svim će zaposlenicima Grupe na svim tržištima u prosincu isplatiti jednokratnu nagradu u iznosu od 5000 kuna za trud i odlične rezultate ostvarene u protekloj godini. Uz nagradu, bit će isplaćena i božićnica od 1000 kuna, što uz već isplaćen regres od 1500 kuna čini maksimalni neoporezivi iznos prigodnih nagrada u Hrvatskoj od 7500 kuna.

"Jako smo zadovoljni što zbog postignutih rezultata možemo nagraditi ljude. Treći kvartal završili smo s rastom od 15 posto, a godinu ćemo finalizirati prema zacrtanom planu uz dvoznamenkasti rast. Naš je glavni uspjeh tijekom 2019. godine rast prodaje brži od referentnog tržišta na svim ključnim tržištima koje predvode Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Bjelorusija, BiH i Srbija. Posljedično smo smanjili zaduženost i neto dug te postigli financijsku stabilnost i veću profitabilnost", ističe Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a dodajući kako na rezultatima iskreno zahvaljuje zaposlenicima koji će za izniman napor, trud i angažman biti nagrađeni.

Također, iz JGL-a naglašavaju kako će se i sljedeća godina, u dijelu ulaganja, odnositi prije svega na zaposlenike. Uz unapređivanje uvjeta rada i nagrađivanje za ostvarene rezultate, Vučić zaključuje kako je jedan od ciljeva kompanije iskoristiti strateške suradnje s partnerima za stjecanje i razmjenu znanja i praksi, priopćili su iz tvrtke.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:34 11.12.2019.

Nekako mi se čini da je to njima sitnica.

Avatar miyamoto
miyamoto
13:23 11.12.2019.

U najrazvijenijim saveznim državama je božićnica uobičajena i iznosi u visini netto plaće. Dakle sjedne na kraj Novembra skupa s plaćom. Tako bi trebalo biti i u Hr. Dok tako ne bude ne treba odustajati s reformama poreznih rasterećenja i ulaganja u realni sektor te štednjom u javnom

Avatar Aristarh
Aristarh
12:43 11.12.2019.

U takvima je budućnost Hrvatske. Nesposobni iz komunizma direktori tajkuni privatizacije polako izumiru. Kakav kontrast ova povišica naspram neisplate plaća. E, to je prednost kapitalizma.