Suradnja NIS-om

Janaf ugovorio poslove od pola milijarde kuna

Foto: Marko Prpić
Janaf ugovorio poslove od pola milijarde kuna
06.02.2018.
u 07:00
Predsjednik Uprave JANAF-a dr. sc. Dragan Kovačević sklopio je dvogodišnji Ugovor o transportu i skladištenju nafte s MOL Grupom za 2018. i 2019. godinu
Pogledaj originalni članak

Početkom nove poslovne 2018. godine JANAF potpisao je ugovore vrijedne više od pola milijarde kuna s inozemnim poslovnim partnerima NIS-om, koji je u vlasništvu Gazpromnefta i MOL Grupom.

Predsjednik Uprave JANAF-a dr. sc. Dragan Kovačević sklopio je dvogodišnji Ugovor o transportu i skladištenju nafte s MOL Grupom za 2018. i 2019. godinu. Tim su poslovima obuhvaćeni skladišni kapaciteti Terminala Sisak i novi skladišni kapaciteti Terminala Omišalj, koji su rezultat investicijskih aktivnosti JANAF-a.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.