bolja veza s azijom

Iz Zagreba s Qatar Airwaysom izravni letovi za Dohu

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Qatar Airways (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Qatar Airways (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Qatar Airways (1)
09.05.2012.
u 17:03
Qatar Airways od danas svakodnevno leti i iz zagrebačke zračne luke, a ovo je 30. europsko odredište poznate azijske zrakoplovne kompanije
Pogledaj originalni članak

Od danas će se iz Zagreba svakodnevno moći izravno letjeti za zemlje Perzijskog zaljeva. Naime, Qatar Airways od danas leti i iz zagrebačke zračne luke, a svoj su dolazak u Hrvatsku proslavili vodenim pozdravom zrakoplova koji je iz Dohe sletio na Pleso.

Inače, Zagreb je i 30. europsko odredište popularnog azijskog avioprijevoznika.

– Tijekom posljednjih 18 mjeseci znatno smo povećali svoju prisutnost u Europi i vrlo mi je drago što danas mogu objaviti kako je Zagreb postao 30. odredište Qatar Airwaysa u Europi, 114. na svijetu i prva veza Hrvatske sa zemljama Perzijskog zaljeva – kazao je predsjednik uprave Akbar Al Baker koji je na inauguracijskom letu stigao u Zagreb.    

Qatar Airways na liniji Zagreb – Doha letjet će Airbusom A320 s dva razreda, poslovni razred imat će 12 mjesta, a ekonomski do 132.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar bok
bok
19:44 09.05.2012.

jako dobro!

PU
pukovnik1
20:19 09.05.2012.

nije mi jasno što ovi jadnici iz croatia airlinesa rade na dočeku kataraca