PROMO

INA prva na listi TOP 5 Poslodavaca Partnera

Foto: Promo
INA prva na listi TOP 5 Poslodavaca Partnera
Foto: Promo
INA prva na listi TOP 5 Poslodavaca Partnera
16.10.2020.
u 09:10
INA je svrstana na vodeće mjesto TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2020. godinu. Riječ je o probranom društvu tvrtki koje su u protekloj godini postigle najviše ocjene prilikom certifikacije njihovih procesa upravljanja ljudskim resursima.
Pogledaj originalni članak

Nakon provedenih analiza sustava upravljanja ljudskim resursima kompanija prema najboljim svjetskim praksama, koje provodi konzultantska kuća SELECTIO u okviru projekta Certifikat Poslodavac Partner, INA je ostvarila najveće ocjene te predvodi društvo najboljih TOP 5 Poslodavaca partnera za 2020. godinu.

Kompanija će s dobrim praksama nastaviti i dalje, usprkos godini prepunoj izazova zbog pandemije koronavirusa, jer želi pozitivno i motivacijsko radno okruženje za radnike, istaknula je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini te dodala: Fokusirani smo na dobrobit radnika, s naglaskom na usklađenje privatnog i poslovnog života, kao i na njihovu motivaciju za koju smatramo da je ključ uspjeha. Surađujemo s našim poslovnim jedinicama i radnicima te prema njihovim potrebama kreiramo rješenja koja struka prepoznaje i nagrađuje iz godine u godinu. Kroz platformu beneFIT osigurali smo niz pogodnosti koje doprinose zdravlju i dobrobiti. Naši fleksibilni oblici rada pomogli su nam u brzoj prilagodbi radu na daljinu u uvjetima pandemije, a i ranije su nam omogućavali privlačenje, zapošljavanje i zadržavanje talenata. Posjedujemo i tradiciju internog dijeljenja znanja među kolegama putem naše platforme INA Akademije. Od ovog sustavnog pristupa razmjene znanja iz raznih područja nismo odustali ni u pandemiji već smo je prebacili na virtualne kanale. Zadovoljstvo nam je što smo prepoznati kao vodeći poslodavac.”  

Foto: Promo
INA prva na listi TOP 5 Poslodavaca Partnera

Iz SELECTIO-a poručuju kako već devet godina, koliko INA sudjeluje u projektu Certifikat Poslodavac Partner, prate njene kontinuirane napore da za sve svoje radnike osigura radna mjesta na kojima se mogu profesionalno razvijati i osjećati motivirano, sigurno i zadovoljno. „U kompleksnom sustavu kao što je INA, osiguravanje visoke razine kvalitete upravljanja radnicima na svim organizacijskim razinama izrazito je složen i zahtjevan proces, što ovom uspjehu zasigurno daje još jednu dodatnu težinu. Izrazito nam je drago što Inu vidimo među TOP 5 Poslodavcima Partnerima već drugu godinu zaredom. Naše iskrene čestitke!“, poručila je Martina Kessler, Voditeljica organizacijskog razvoja.

INA se lani na istoj listi našla među tri najbolja Poslodavca Partnera, a ovogodišnje prvo mjesto je potvrda nastavka kvalitetnog rada u području upravljanja ljudskim resursima.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr