Širenje

Ikea u srpnju otvara dostavni centar u Rijeci, a u kolovozu u Splitu

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Ikea u srpnju otvara dostavni centar u Rijeci, a u kolovozu u Splitu
30.05.2017.
u 11:29
Planirana su i dva centra u Varaždinu i Dubrovniku, a u iduće tri godine i robne kuće u Beogradu, Ljubljani i Bukureštu.
Pogledaj originalni članak

Ikea u srpnju otvara svoj prvi dostavni centar u Rijeci, na lokaciji Metroa, a u kolovozu u City Centru One u Splitu, priopćili su iz Ikee Hrvatska.

U svakom od centara, za koje su natječaji u tijeku, zaposlit će i po pet djelatnika. U Ikei kažu kako će u dostavnim centrima kupci moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem njihove internetske trgovine. Troškovi dostave u dostavni centar iznosit će 99 kuna, a vrijeme dostave bit će kraće nego do sada.

Ikea planira otvoriti još dostavnih centara u regiji, a neslužbeno doznajemo kako su u planu Osijek i Dubrovnik, dok u iduće tri godine slijedi otvorenje triju robnih kuća – u Beogradu, Ljubljani i druga u Bukureštu.

    

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.