PROMO

„Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo“

Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo
Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo
Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo
19.08.2022.
u 09:42
Centar za održivi razvoj održao je jučer u Imotskom tribinu „Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo“ u okviru projekta „Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo“, koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.
Pogledaj originalni članak

Nositelj projekta je Centar za ruralni razvoj CERURA HR, a Centar za održivi razvoj iz Imotskog je jedan od partnera na projektu. Razdoblje provedbe projekta je od 31.10.2020. do 31.10.2023. godine.

Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo

Snježana Petrušić iz Centra za održivi razvoj upoznala je sudionike s projektom “Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo” te predstavila Udrugu osnovanu u sklopu projekta pod nazivom „Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo“. Objasnila je na koji način funkcionira osnovana Udruga i potakla sudionike da razmisle o besplatnom učlanjivanju u nju. Nakon uvodne riječi predstavila je primjere dobre prakse društvenog poduzetništva. Na kraju tribine okupljenima se obratio Stipe Efendić, predsjednik Centra za ruralni razvoj CERURA HR, te potakao sudionike da razmisle o društvenom poduzetništvu i učlanjenju u Udrugu ''Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo''. “Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo“ trenutno broji oko 100 članova.

Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo

O projektu i projektnim aktivnostima više informacija potražite na mrežnoj stranici projekta: www.socialbiz.cerura.hr. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za ruralni razvoj CERURA HR.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr