U 2019. godini

Global Finance Zagrebačku banku proglasio najboljom hrvatskom bankom

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagrebačka banka
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Zagrebačka banka
21.05.2019.
u 20:43
Urednici časopisa Zagrebačkoj su banci tu prestižnu nagradu dodijelili nakon opsežnih konzultacija s financijskim menadžerima, bankarima, bankarskim savjetnicima i analitičarima iz cijeloga svijeta
Pogledaj originalni članak

Časopis Global Finance proglasio je Zagrebačku banku najboljom hrvatskom bankom u 2019. godini, objavljeno je danas.

- Ponosni smo što smo primili ovo prestižno priznanje od renomirane institucije kao što je Global Finance. U narednom razdoblju nastavit ćemo se još više fokusirati na potrebe naših klijenta uvođenjem novih tehnologija, oslanjajući se na uravnoteženi poslovni model i pripadnost Grupi UniCredit. Ostajemo posvećeni stvaranju poticajnog okruženja za naše klijente, zaposlenike te ekonomskom i socijalnom napretku društva u kojem poslujemo - rekao je Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke, članice Grupe UniCredit.

Urednici časopisa Zagrebačkoj su banci tu prestižnu nagradu dodijelili nakon opsežnih konzultacija s financijskim menadžerima, bankarima, bankarskim savjetnicima i analitičarima iz cijeloga svijeta. Odabrana je najbolja banka svake zemlje u Središnjoj i istočnoj Europi (SIE). Nagrade se dodjeljuju na temelju mnogo čimbenika, među kojima su rast imovine, profitabilnost, geografski doseg, strateški odnosi, poslovni razvoj, inovacije u proizvodima te mišljenja analitičara kapitala, analitičara kreditnog rejtinga, bankovnih konzultanata i ostalih stručnjaka iz područja bankarstva.

U ovogodišnjoj dodjeli nagrada Best Bank Awards časopisa Global Finance UniCredit je dobio priznanja u kategorijama najbolje banke u Srednjoj i istočnoj Europi, Bugarskoj te Hrvatskoj.

- Iznimno nam je zadovoljstvo primiti ovo priznanje našeg izvanrednog učinka u cijeloj regiji SIE, posebice Bugarskoj i Hrvatskoj. Ove smo nagrade osvojili zahvaljujući trudu i predanosti naših zaposlenika klijentima, pružajući im usluge naše jednostavne, uspješne, paneuropske komercijalne banke. Drago nam je što imamo priliku podijeliti ovaj uspjeh UniCredita u regiji Srednje i istočne Europe - rekli su Gianfranco Bisagni i Niccolò Ubertalli, izvršni direktori UniCredita za regiju SIE.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
danijel88
23:46 21.05.2019.

zagrebacka banka nije hrvatska, nego jedna od banaka u hrvatskoj, tko pise to????