financiranje

Europska investicijska banka daje kredit HBOR-u od 150 mil. eura

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Europska investicijska banka daje kredit HBOR-u od 150 mil. eura
10.02.2012.
u 13:08
U HBOR-u su istaknuli da će ovaj kredit dobro doći gospodarstvenicima u trenucima kada je izvora financiranja zbog krize sve manje, javlja HRT.
Pogledaj originalni članak

Europska investicijska banka odobrila je kredit HBOR-u od 150 milijuna eura po fiksnoj kamati od 3 posto za financiranje projekata malog i srednjeg poduzetništva, javlja HRT.

– Uz ovaj zajam EIB nam je omogućio i korištenje dviju darovnica u ukupnom iznosu od 6,5 milijuna eura za sva ona trgovačka društva koja će u svojim programima imati i komponentu energetske učinkovitosti – rekao je Anton Kovačev, predsjednik uprave HBOR-a, prenosi HRT.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

VL
   
12:19 12.02.2012.

- Zašto se i dalje zadužujemo?

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:35 10.02.2012.

Ovo će biti prva \"investicija\" kroz Čačićeve firme.

BB
brle brkić
21:51 10.02.2012.

Nekad je bila parola bolje grob neg rob a sad izgleda da je obrnuto bolj rob nego grob.