Modne lisice

Dolce i Gabbana osumnjičeni da su utajili 840 milijuna eura poreza

Dolce i Gabbana osumnjičeni da su utajili 840 milijuna eura poreza
18.10.2010.
u 11:59
Tužilaštvo smatra da je kompanija D&G osnovala tvrtku Gado u Luksemburgu 2004. godine, koja ima nadležnost nad proizvodima kompanije, čime su izbjegli plaćanje poreza u Italiji.
Pogledaj originalni članak

Talijansko tužilaštvo sumnjiči dvojac iz modnog giganta "Dolce & Gabbana" da je utajio 840 milijuna eura, pišu talijanski mediji. Tužilaštvo smatra da je kompanija D&G osnovala tvrtku Gado u Luksemburgu 2004. godine, koja ima nadležnost nad proizvodima kompanije, čime su izbjegli plaćanje poreza u Italiji.

Istraga o poslovanju osnivača kompanije Domenica Dolcea i Stefana Gabbane završena je, ali zvanična optužnica još nije podignuta.

Italija je posljednjih mjeseci pooštrila mjere protiv rasprostranjene utaje poreza kako bi povećala državne prihode zbog globalne gospodarske krize.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

UK
Ugo Kajvez
15:11 18.10.2010.

Hrvatska najviše trguje sa italijom zar ne, .. pitanje .... tko je koga naučio zanat? ....