Promo

Dodatne pogodnosti za sigurnu online kupnju!

Foto: PR FOTO
Dodatne pogodnosti za sigurnu online kupnju!
VL
Autor
PR Članak
16.12.2013.
u 09:00
S MasterCard i Maestro karticama Zagrebačke banke možete sigurno kupovati na internetu uz dodatne pogodnosti!
Pogledaj originalni članak

Kupnja putem interneta omogućuje Vam veliki izbor proizvoda i usluga iz udobnosti vlastitog doma, dok se vozite javnim prijevozom ili čekate u redu. Sigurnu online kupovinu MasterCard i Maestro karticama omogućuje Vam token s kojim potvrđujete svoj identitet. Proces plaćanja provodi se na sigurnoj stranici Banke bez dodatne naknade. I zato, sve što trebate je odabrati proizvod i Vaša online kupovina se odvija brzo, jednostavno, sigurno i uz dodatne pogodnosti prilikom plaćanja MasterCard i Maestro karticama Zagrebačke banke.

Uz to, za svako plaćanje MasterCard i Maestro karticama Zagrebačke banke automatski dobivate i MultiPlusCard nagradne bodove koji vas vode nagradnim kuponima s novim popustima.

Dodatne pogodnosti za sigurnu online kupnju MasterCard i Maestro karticama Zagrebačke banke otkrijte ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr