Promo

Desetljeće uspjeha u grafičkoj industriji tvrtke Grafik.net

Foto: Žarko Bašić/PD/PIXSELL
Desetljeće uspjeha u grafičkoj industriji tvrtke Grafik.net
VL
Autor
PR Članak
31.05.2011.
u 12:39
Prvi Dan karijera grafičke i ambalažne industrije održava se 3. lipnja od 10 do 18 sati u paviljonu 5, a organizira ga tvrtka Grafik.net
Pogledaj originalni članak

U sklopu međunarodnih sajmova Intergrafike i Modernpaka koji se održavaju od 1. do 4. lipnja 2011. godine na Zagrebačkom velesajmu, predstavit će se i zagrebačka tvrtka Grafik.net koja slavi deset godina postojanja. Grafik.net je sa svojih osamdesetak klijenata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Kosovu najveći distributer uređaja za grafičku pripremu i grafičkog repromaterijala u regiji.

U cilju kvalitetnog povezivanja grafičke branše, od institucija za edukaciju do predstavnika gospodarstva, Grafik.net je, u sklopu sajma, inicirao niz aktivnosti pod motom I LOVE PRINT. Svrha projekta je potaknuti ponovi rast grafičke industrije koja u Hrvatskoj zapošljava 6,81% od ukupno zaposlenih u prerađivačkoj industriji te donosi 8,93% bruto domaćeg proizvoda industrijske proizvodnje, što svjedoči o njenom značaju za gospodarstvo.

Osim nastupa na sajmovima, kao dio projekta I LOVE PRINT, Grafik.net je organizirao stručne radionice kojima je cilj prezentirati kvalitetna rješenja koja pomažu u smanjenu problema u proizvodnji ambalaže. Tijekom serije predavanja koja će se održati 1. lipnja 2011. godine u dvorani Brijuni na Zagrebačkom velesajmu u 13 sati prezentirat će: Grant Blewett iz tvrtke Kodak, Belgija - „Inovativna rješenja u grafičkoj pripremi za fleksibilnu ambalažu“, Steve Donegan iz tvrtke Graphic Republik, Velika Britanija - "Revolucija u tehnologiji probnog otiska“ te Dean Tolp iz tvrtke Grafik.net – „Standardizacija u proizvodnji ambalaže“.

Uz navedene radionice, ove se godine organizira i 1. dan karijera grafičke i ambalažne industrije koji kvalitetno nadopunjuje sajmove INTERGRAFIKA I MODERNPACK  te time čine cjelovitu platformu kojom se potiču potencijali ove važne industrijske grane. Prvi Dan karijera grafičke i ambalažne industrije održava se 3. lipnja od 10 do 18 sati u paviljonu 5, a organizira ga tvrtka Grafik.net u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, Grafičkim fakultetom iz Zagreba, Grafičkom školom iz Zagreba te Veleučilištem iz Varaždina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr