Index DOP

Coca-Coli HBC Hrvatska dvije nagrade za društvenu odgovornost

Foto: PR fotografije
Coca Cola dobila dvije nagrade Index DOP (1)
Foto: PR fotografije
Coca Cola dobila dvije nagrade Index DOP (1)
Foto: PR fotografija
Coca Cola dobila nagrade Index DOP
25.04.2013.
u 15:40
- Ponosni smo što su naša postignuća na području društveno odgovornoga poslovanja prepoznata i nagrađena Indeksom DOP-a već četvrti put, a treću godinu zaredom.
Pogledaj originalni članak

Coca-Cola HBC Hrvatska na Četvrtoj nacionalnoj konferenciji o društveno odgovornome poslovanju, održanoj u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskoga poslovnog savjeta za održivi razvoj, osvojila je dvije vrijedne nagrade. Za ukupna postignuća na području društvene odgovornosti tvrtka je nagrađena Indeksom DOP-a u kategoriji velikih tvrtka, a njezin projekt Jezični priručnik Coca-Cole HBC Hrvatska nagrađen je Europskom nagradom za društveno odgovorno poslovanje za Hrvatsku. 

- Ponosni smo što su naša postignuća na području društveno odgovornoga poslovanja prepoznata i nagrađena Indeksom DOP-a već četvrti put, a treću godinu zaredom. To potvrđuje da je promicanje društveno odgovornoga poslovanja sastavnim dijelom svakoga dijela našega poslovanja i načina na koji postupamo u zajednici i prema svojim zaposlenicima“, zjavio je glavni direktor Coca-Cole HBC Hrvatska i Coca-Cole HBC B-H Sarajevo Mircea Draja primajući nagradu Indeks DOP-a.

Ovogodišnja Četvrta nacionalna konferencija o društveno odgovornome poslovanju sa svečanom dodjelom Indeksa DOP-a i Europske nagrade za društveno odgovorno poslovanje održana je pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića.

 >>Pomama svjetskih kompanija za hrvatskim menadžerima

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.